Bir Demet Dua-10

Mp3 indir

Mp4 indir

HD indir

Share

Paylaş


Her şeyden evvel, sayılamayacak kadar alâmetlerle âlemde Kendi varlığını ve birliğini gösteren Yüceler Yücesi Rabbimize hamdediyor; kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı İnsanlığın İftihar Tablosu’nu salât ü selamlarla anıyor ve  bunu da bir vesile bilerek Mevlâ-yı zü’l-Cemâl’in ulu dergahının önünde diz çöküp yalvarıyoruz:
Ey rahmeti kuşatılamayacak kadar geniş ve görüp gözetmesi başka kapılardan yardım dilenmeye ihtiyaç bırakmayacak kadar eksiksiz olan Rabbimiz! Biz kapı kullarına merhamet buyur.. Seni hakkıyla zikredebilmemiz, Sana gerektiği gibi şükredebilmemiz ve en güzel şekilde ibadet edebilmemiz için bize yardım et.. himaye perdeni başımızdan aşağı sarkıtıp bizi muhafazan altına al.. kendisine güzendiğimiz ve her şeyimizi emanet ettiğimiz vekilimiz ol ve bizi başkalarının ellerine bırakma.. bizi her zaman katında makbul, duru, katışıksız salih amellerle meşgul eyle.. bize ve dinimize karşı adavet duygularıyla oturup kalkanları da katından göndereceğin şeylerle oyala (oyala ki planlayıp durdukları kötülükleri yapamasınlar).. bizi onların kötülüklerinden, komplolarından ve tuzaklarından koru, ey biricik merhamet Sahibi!
Efendiler Efendisi’ne, Onun nezih aile fertlerine, yıldızlar kadar parlak ve seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz!